De Groenteman van Waddinxveen -
RSS

Recente posts

Seizoensproducten
Seizoensgroenten
Seizoensproducten van de lente
Groente en fruit van komend seizoen
Heerlijk van dit seizoen....

Categorie├źn

Nieuws
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Feestdagen

Met de feestdagen is het tijd om samen te genieten van allerlei lekkere hapjes en gerechten. Of u nu uitgebreid gaat ontbijten, lunchen, brunchen, high tea-en, gourmetten of u maakt er een 6-gangendiner van, wij hebben alleen de beste producten klaar liggen.

Laat u inspireren in onze winkel door onze mooie producten en natuurlijk geven wij u graag persoonlijk advies, suggesties en tips voor heerlijke en feestelijke recepten!

En als de kerstboom staat en  het huis mooi versierd is, dan is de eettafel aan de beurt. Maar hoe maak je nu de perfecte kersttafel?

Leg op de tafel een mooi tafellaken of een mooie tafelloper of mooie placemats.

Zet de borden op de juiste plek. Met meerdere borden op elkaar zorg je voor een leuk effect.

Plaats het bestek en de glazen (wijn- en waterglazen) rondom de borden.
Je gebruikt het bestek van buiten naar binnen, dus leg het bestek voor het hoofdgerecht het dichtst tegen het bord aan en werk zo naar buiten. Het bestek voor het dessert leg je pas neer na het hoofdgerecht.

Leg servetten (met servetringen) op de borden en zet eventueel naambordjes en menukaartjes links van het bord of op het bord neer.

Vervolgens kan je de tafel nog decoreren met mooie bloemstukken, lantaarns of schalen met kerstversiering. Heb je hier niet genoeg ruimte voor omdat je het eten opdient in pannen of schalen, zorg er dan voor dat je leuke onderzetters gebruikt.

Om de kerstsfeer te echt af te maken plaats je kaarsen op de tafel. Kandelaars in verschillende hoogte geven een mooi effect.

Ook kan je er nog voor kiezen om de stoelen te versieren. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een mooi rood lint met wat kerstdecoratie eraan.

Wil je nog een klein stapje verder gaan? Dan kun een mooi versierde krans boven de tafel hangen. Heb je al een lamp boven je tafel hangen? Dan kun je deze versieren met leuke hangers.

Met deze tips wordt het vast een zeker een heerlijke kerst waar iedereen nog lang over zal napraten!

0 Reacties op Feestdagen:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint